ارده و تنظیم فشار خون :
يكشنبه, ۲۲ مهر ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ
سزیمولین و سوزامین شایع در دانه
های کنجد دارای خواص آنتی ترومبوتیک می باشند، به این معنی که کنسیم می تواند به
جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی مرتبط با اثرات مخرب و لژیون ها در داخل شریان
ها مانند سندرم حاد کرونری و مرگ و میر قلبی عروقی کمک کند.
فیتوسترولها نوعی مواد مغذی هستند که در دانه های کنجد یافت می شوند که بر سطوح هورمونی، سلامت شریانی و کلسترول تاثیر می گذارد. اکثریت گیاهان استریل در tahini بتا سیتوسترول نامیده می شود. دانه های کنجد بالاترین مقدار فیتوسترول را در کلسترول کاهش می دهند در میان 27 آجیل مختلف، دانه ها، حبوبات و دانه ها آزمایش شده (400 گرم فیتسترول در هر 200 گرم دانه)!
۹۷/۰۷/۲۲