ارده

ارده یک نوع سس تاتیینی از دانه های کنجد زمینی ساخته شده است که ما می دانیم آن به تنهایی مواد مغذی دارد.

ارده

ارده یک نوع سس تاتیینی از دانه های کنجد زمینی ساخته شده است که ما می دانیم آن به تنهایی مواد مغذی دارد.

ارده

سه شنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ

ارده یک رب از دانه های کنجد زمینی است که در بسیاری از دستور العمل های خاورمیانه استفاده می شود. این یک دستورالعمل سنتی که بسیار ساده است.

رب گوجه فرنگی کنجد یا ارده در دستورالعمل ها برای حومه خاورمیانه استفاده می شود، یک شیب ساخته شده از نخود، بابا گانویج، یک نمک بادمجان نیز بابا گانویج، بابا گنوش و بابا گانوشه و حلوا، از جمله ظروف است

این دستورالعمل باعث می شود 1/2 فنجان ارده، بنابراین اگر دستور شما خواستار بیشتر (به عنوان دستور العمل حلوا)، سپس نسبت، در این دستورالعمل دو برابر، سه برابر و چهار برابر، به عنوان مورد نیاز است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۶/۲۰
Mrs dehghan

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی