ارده
سه شنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ
ارده یک رب از دانه های کنجد زمینی است که در بسیاری از دستور العمل های خاورمیانه استفاده می شود. این یک دستورالعمل سنتی که بسیار ساده است.
رب گوجه فرنگی کنجد یا ارده در دستورالعمل ها برای حومه خاورمیانه استفاده می شود، یک شیب ساخته شده از نخود، بابا گانویج، یک نمک بادمجان نیز بابا گانویج، بابا گنوش و بابا گانوشه و حلوا، از جمله ظروف است
این دستورالعمل باعث می شود 1/2 فنجان ارده، بنابراین اگر دستور شما خواستار بیشتر (به عنوان دستور العمل حلوا)، سپس نسبت، در این دستورالعمل دو برابر، سه برابر و چهار برابر، به عنوان مورد نیاز است.
۹۷/۰۶/۲۰