ارده از دانه های کنجد می آید
جمعه, ۲۳ شهریور ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ
دانه های کنجد دارای خواص مفید برای تعدیل اختلالات چربی و کاهش عوامل خطر بیماری قلبی عروقی هستند
در این مطالعه آزمایش تصادفی شامل 41 بیمار مبتلا به دیابت بود که به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند:
گروه A :21 نفر
گروه B :20 نفر
پس از یک دوره اولیه دو هفته، بیماران گروه A، بخشی از صبحانه معمول خود را با دو قاشق غذاخوری (~ 28 گرم) جایگزین کردند، در حالی که گروه B بیماران صبحانه معمولی را برای شش هفته ادامه دادند؛ مقدار انرژی هر دو وعده غذایی صبحانه در همان محدوده نگهداری می شود. نتیجه آزمایش در پست بعدی اعلام می شود.
۹۷/۰۶/۲۳