ارده و فشار خون
دوشنبه, ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ
اندازه گیری های فشار خون، سطح سرمی کلسترول تام، تری گلیسرید (TG)، LDL-C ، HDL-C و شاخص آتروژنیک پلاسما (AIP؛ TG / HDL-C)، نسبت TC / HDL-C و نسبت LDL / HDL-C در ابتدای و شش هفته بعد تعیین شد.
پس از شش هفته کاهش معنیداری در TG سرم در گروه A وجود داشت
علاوه بر این، در میزان سرمی TC، LDL-C و سایر پارامترهای لیپیدی آتروژنیک و کاهش شدید HDL همچنین در زمان مکمل آرده مشاهده شد.
اندازه گیری های آنتروپومتری و فشار خون در طول دوره مطالعه در هر دو گروه تغییر نکردند.
نتیجه:
ارده می تواند اثرات مطلوبی در کاهش عوامل خطر بیماری قلبی عروقی در افراد دیابتی نوع 2 داشته باشد.
۹۷/۰۶/۲۶
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
هم میهن ارجمند! درود فراوان!
با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن
"وب بر شاخسار سخن "
هر ماه دو یادداشت ملی – میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.
خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.
آدرس ها:
http://payam-ghanoun.ir/
http://payam-chanoun.blogfa.com/
[گل]
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥