ارده

ارده یک نوع سس تاتیینی از دانه های کنجد زمینی ساخته شده است که ما می دانیم آن به تنهایی مواد مغذی دارد.

ارده

ارده یک نوع سس تاتیینی از دانه های کنجد زمینی ساخته شده است که ما می دانیم آن به تنهایی مواد مغذی دارد.

ارده و نحوه درست کردن آن

پنجشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ

2 قاشق غذاخوری تخم کنجد را در یک مخلوط کننده یا پروسسور غذا بگذارید تا صاف کنید. 1/2 قاشق چای خوری روغن کنجد و 1/4 قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. فرایند تا ترکیب

با حرکت موتور، یک چهار فنجان آب پرتقال را در یک جریان بسیار آهسته و پایدار اضافه کنید و تا صاف آن را مخلوط کنید.

فروشگاه را به شدت در یخچال قرار دهید.

نکته: دانه های کنجد به سرعت گرسنه می شوند، بنابراین برخی از آنها تازه هستند. اطمینان حاصل کنید که آنها را از نور و گرما دور نگه دارید و به سرعت استفاده کنید


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۶/۲۹
Mrs dehghan

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی