2 قاشق غذاخوری تخم کنجد را در یک مخلوط کننده یا پروسسور غذا بگذارید تا صاف کنید. 1/2 قاشق چای خوری روغن کنجد و 1/4 قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. فرایند تا ترکیب
با حرکت موتور، یک چهار فنجان آب پرتقال را در یک جریان بسیار آهسته و پایدار اضافه کنید و تا صاف آن را مخلوط کنید.
فروشگاه را به شدت در یخچال قرار دهید.
نکته: دانه های کنجد به سرعت گرسنه می شوند، بنابراین برخی از آنها تازه هستند. اطمینان حاصل کنید که آنها را از نور و گرما دور نگه دارید و به سرعت استفاده کنید